tisdag 22 juni 2010

Dag 84: Fortsatt uppföljningar

Vi har försäljning för 17 lax spikat.
Counting down och gör inget annat än säljer.

Etiketter: ,

måndag 21 juni 2010

Det här är som julafton!

Nu när vi har nio dagar kvar tills vårt experiment är färdigt börjar det kännas lite som att längta efter julafton. Med den lilla skillnaden att julaftons outcome ju inte riktigt går att påverka under väntetiden. Vår julafton påverkar vi i allra högsta grad själva, varje dag kan vi utvinna till max för att få så roligt som möjligt på själva dagen D. En speciell känsla. Jag ser så himla mycket fram emot den dagen, samtidigt som det känns extremt utmanande att behöva prestera varje dag till dess. Å andra sidan har vi gjort det nu i 83 dagar. Jag är jävligt stolt över alla inblandade, och mig själv, inte minst. Det ska man vara!

Dagens Make Money-låt är Long distance runner, med allas vår Promoe.

Let me know what we're living and what we're dying for
Ask myself
Is it a good enough reason
If so I go all out like it was my last season
If my voice is weak, my boys will speak
To conquer the world I gotta keep a top physique

Etiketter: ,

Dag 82: Fortsatt sälj och fler säljare

Vi ligger i, telefonar, mejlar, har oss.
Skickar ut erbjudandet idag om Intranätsmoduler för halva priset, påminner om Sveriges Gladaste Företag och har invigt vår sistasekunden-säljare Fredrik i det hela.

Hej igen!

Vi kommer att ”stänga butiken” för deltagandet i Sveriges Gladaste Företag nästa vecka och jag ville bara än en gång säga att det vore otroligt kul om ni var en av de vi fick jobba med i projektet.

Det slog mig att jag nog inte nämnt investeringen det då skulle handla om för att få undersökningen gjord och analyserad och exponera er som ett av företagen i framkant vad gäller den viktiga frågan om arbetsglädje: 6500 kronor är det!

Ni får då
- Undersökning bland upp till 100 av era anställda där vi tar reda på vad som gjort dem glada under tiden de jobbat hos er, vad som skulle göra dem ännu gladare och hur glada de är generellt
- Det resulterar i en bruttolista över framgångsfaktorer hos er när det kommer till att glädja de anställda, som ni sen kan reproducera.
- Resultaten analyseras också av vår civilekonom och varumärkesexpert Marlena Batist
- På webbsidan får ni synas som ett av partnerföretagen och om ni vill kan ni också dela med er av tankar och idéer kring arbetsglädjen där för att ytterligare profilera er som engagerade i frågan om arbetsglädje

Som jag skrev tidigare har vi också möjlighet att spela in en filmsnutt åt er när resultaten är färdiga, där vd och/eller medarbetare kan prata lite om frågan.

Vi genomför undersökningen i september, och det kräver inte jättemycket tid av er. Bara vi har en kontaktperson som kan hjälpa oss att sprida enkäten och att ni sen vill ta er tid att titta på resultatet och läsa eller lyssna till Marlenas analys. Se det som en kvalitativ undersökning mer än en kvantitativ!

Jag hoppas ni vill hänga med på vårt glädjekorståg!

Glada hälsningar,

Isa

Etiketter: ,

söndag 20 juni 2010

Dag 81: Diverse kalas

Carlos är på släktståhej och Marlena är på bröllopsståhej. Sånt ska man också hinna med1

Etiketter: ,

Veckans Make money-låt

Den här ska vi vakna till varje dag nu.