måndag 21 juni 2010

Dag 82: Fortsatt sälj och fler säljare

Vi ligger i, telefonar, mejlar, har oss.
Skickar ut erbjudandet idag om Intranätsmoduler för halva priset, påminner om Sveriges Gladaste Företag och har invigt vår sistasekunden-säljare Fredrik i det hela.

Hej igen!

Vi kommer att ”stänga butiken” för deltagandet i Sveriges Gladaste Företag nästa vecka och jag ville bara än en gång säga att det vore otroligt kul om ni var en av de vi fick jobba med i projektet.

Det slog mig att jag nog inte nämnt investeringen det då skulle handla om för att få undersökningen gjord och analyserad och exponera er som ett av företagen i framkant vad gäller den viktiga frågan om arbetsglädje: 6500 kronor är det!

Ni får då
- Undersökning bland upp till 100 av era anställda där vi tar reda på vad som gjort dem glada under tiden de jobbat hos er, vad som skulle göra dem ännu gladare och hur glada de är generellt
- Det resulterar i en bruttolista över framgångsfaktorer hos er när det kommer till att glädja de anställda, som ni sen kan reproducera.
- Resultaten analyseras också av vår civilekonom och varumärkesexpert Marlena Batist
- På webbsidan får ni synas som ett av partnerföretagen och om ni vill kan ni också dela med er av tankar och idéer kring arbetsglädjen där för att ytterligare profilera er som engagerade i frågan om arbetsglädje

Som jag skrev tidigare har vi också möjlighet att spela in en filmsnutt åt er när resultaten är färdiga, där vd och/eller medarbetare kan prata lite om frågan.

Vi genomför undersökningen i september, och det kräver inte jättemycket tid av er. Bara vi har en kontaktperson som kan hjälpa oss att sprida enkäten och att ni sen vill ta er tid att titta på resultatet och läsa eller lyssna till Marlenas analys. Se det som en kvalitativ undersökning mer än en kvantitativ!

Jag hoppas ni vill hänga med på vårt glädjekorståg!

Glada hälsningar,

Isa

Etiketter: ,

4 kommentarer:

Anonymous Martinahn@bredband.net sa...

kika på det här http://inner.se/

21 juni 2010 kl. 17:23  
Anonymous martinahn@bredband.net sa...

Glömde tillägga att det kan vara något ni kan ha med i era sälj. Lyssna / titta på inners presentationsfilm.

Ni kan ha nytta av det i säljen! Använd deras ord. Det finns fakta bakom det hela :)

21 juni 2010 kl. 17:24  
Anonymous martinahn@bredband.net sa...

"Investera i hälsa" något ni kan relatera till.

(Klickar på sänd innan jag tänkt klart :0)

21 juni 2010 kl. 17:26  
Blogger Adriana Dobrin sa...

Bra säljmail! Håller tummarna att ni lyckas!!!! :)

22 juni 2010 kl. 21:58  

Skicka en kommentar

Alla som vid den tredje månadens slut har kommenterat mer än hälften av dagarna, är med och delar på den första månadsvinsten som överstiger 100.000 kronor.

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida