fredag 23 april 2010

Dag 23: Sälj!

Hej hej!

Vi blev väldigt glada att ni ville testa vårt koncept.
De moduler vi har hittills är Dagens utmaning, Datagympa och Mikropaus
Vilken är ni intresserade av?

Det är en kostnad för implementeringen på sidan, som en startavgift, och sen tar vi betalt per objekt ni vill att prenumerationen ska inbegripa. Då får ni som sagt en ruta på tex intranätet, som automatiskt får nytt innehåll varje dag, eller varannan eller var sjunde om du skulle vilja det.

Vi skulle för att testa kunna göra implementeringen åt er för 5000 istället för ord pris 8000. Sen skulle varje objekt kosta er 450 istället för 700 om ni testar 20 st i en månad. Med objekt menar vi alltså varje utmaning, mikropaus eller datagympa-övning. Så tex 20 mikropauser kostar er 450 x 20 = 9000 och sen är det en startkostnad på 5000 för er i det här fallet. Skulle ni vilja sprida mikropauserna på två månader blir det samma pris. Eller vill ni köra färre objekt, säg 10 mikropauser, så kostar det då 450 x 10 = 4500 + startavgiften.

Hur låter det? Vad skulle ni vara intresserade av för typ av modul?

Trevlig helg, om vi inte hörs innan!

Marlena


Från: x
Skickat: den 23 april 2010 13:06
Till: marlena.batist@100lax.se
Ämne: VB: Till Kommunikationschef: Pepp på intranätet?

Hej!

Skulle vara intresserad av att höra mer om hur en modul för vårt intranät skulle kunna fungera och kosta.

Med vänlig hälsning


Från: Marlena Batist [mailto:marlena.batist@100lax.se]
Skickat: den 14 april 2010 23:41
Till: x
Ämne: Till Kommunikationschef: Pepp på intranätet?

Hej!

I maj släpper jag en sajt som också kommer att vara en tjänst – med syfte att muntra upp. Dagens Lax som den heter ska vara referenspunkten för dig som behöver uppmuntran. Vi kommer att lansera den som en startsida som vi vill att så många som möjligt ska ha på sin webbläsare. Där kommer det finnas tex filmer som lockar till skratt men också material av friskvårdskaraktär – typ dagens ”mikropaus”, datagympa, eller sånt som ”dagens utmaning” eller något du kan ägna tre minuter åt för att uppmuntra dig själv och dina kollegor. Smågalna saker som blir kul och ger energi till alla.

Jag mejlar er eftersom jag och min kollega satt och funderade på en idé kring att finansiera sidan delvis genom att de moduler vi bygger, alltså rutorna med grejer på webbsidan, typ ”Dagens utmaning”, ”mikropausen” etc, kanske kunde vara av intresse för organisationers intranät. Modellen skulle vara att man i tex ert fall skulle prenumerera på valfria moduler, som man då med en enkel embed-kod kan lägga in i sitt intranät eller webbsida.

Låter det intressant, så där på magkänsla? Behöver få lite koll på om det är något som kan glädja personalen som sitter och stirrar på intranätet på dagarna, eller om vi är ute och cyklar.
Internt tror vi ju att det skulle ge personalen mer energi att starta eller ”omstarta” dagen med pepp, inspiration och skratt och stimulans att glädja varandra. Sen så ser vi att funktioner av den här typen antagligen skulle dra folk till er invånarwebb också.

Hör gärna av dig med tankar, jag är idel öra!

Sen så kommer vi såklart ha möjlighet att annonsera med banners på sajten, och på så sätt associera sitt varumärke till positiva känslor, pepp och uppmuntran. Är ni intresserade av det eller har ideer på något kreativt sätt ni skulle vilja synas på får du gärna ge mig tips!

mvh
Marlena

Etiketter: ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Alla som vid den tredje månadens slut har kommenterat mer än hälften av dagarna, är med och delar på den första månadsvinsten som överstiger 100.000 kronor.

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida