fredag 23 april 2010

Marlena laxar inför helgen i sina nyinköpta gummistövlar. Carlos jobbar in i det sista. Allt är som vanligt.

4 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Varför är ni inte transparenta i vem er kund är o hur mycket de betalat för det första säljet? Har er transparens gränser nu?

Exakt vilka kostnader har ni haft för er verksamhet so far för: telefoni, internet, lokaler, datorer, skrivare, kontorsmateriel, reg.kostnad HB, bokföring, resor, konsulttjänster, försäkringar o liknande?

23 april 2010 kl. 18:35  
Anonymous Johan sa...

Hej!

Varför svarar ni inte på frågor som är kritiska, som till exempel här ovan?

26 april 2010 kl. 16:39  
Anonymous Marlena sa...

För att jag helt enkelt missat detta. Vi håller fortfarande på att förhandla priset med kunden, det är därför vi inte skrivit hur mycket de betalat. Ni kan däremot läsa vad vi föreslagit i dag 23 eller 24 inlägget.

Hittills har vi lagt 900 kr i HB avgift. Domänen fick vi gratis (möjligt att vi räknar med det priset ändå). Vi kommer också betala Henrik, vår formgivare 5000kr. Så hittills 6000kr. Obegränsad telefoni och internet ingår i mitt privata abonnemang så ingen extra kostnad. Lokal: Hemma eller fik. Skrivare har jag inte behövt hittills, heller inte kontorsmaterial. Men en penna och block kan väl vara bra att ha.

26 april 2010 kl. 19:21  
Anonymous inkomsten.se sa...

Riktigt bra. Men sedan har ni väl de som jobbar gratis också, eller mot enbart provision eller?

30 april 2010 kl. 11:00  

Skicka en kommentar

Alla som vid den tredje månadens slut har kommenterat mer än hälften av dagarna, är med och delar på den första månadsvinsten som överstiger 100.000 kronor.

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida