lördag 24 april 2010

Dag 24: DagensLax.se tar form
Hej Henrik!

Nu jävlar.

Här har vi skissat. Inget är ristat men ungefär en ytdisponering, alltså hur mycket plats och placering olika saker får. Dina egna teckningar där till höger tänker vi är modulalternativen (välj din lax). När vi pratar om modul pratar vi om det som ska synas i mitten, det som nu är ett foto. Det kommer vara typ det här ”dagens utmaning”, ”dagens mikropaus”, ”dagens tankenöt”, ”dagens kreativitet mm”.

Dagens fråga är dagens fråga.
Under den laxande videoklipp som snurrar (kanske fin ram?)
Under det banner, helst bredd 336 höjd 280. (kanske fin ram eller dyl?)


Ovanför mittmodulen en sökruta, intill det text som vi tänker oss ska vara ett annonsutrymme, som är handskrivet så det passar formen. Det här tänker vi att vi hör nån taxa på eftersom det blir lite löpande jobb för dig sen när annonsörer trillar in.

Under mittmodulen en feed med toppnyhet, och intill pepprader som vi kommer bunkra

Under det en sms-slinga, med text som kommer skickas in från användarna

Det lilla hjärtat tänker vi också blir en annons av något slag, den texten behöver inte vara handritad.

I övrigt förstås logga någonstans du tycker passar, på något bra sätt kopplat till det här. Vi tänker mycket i gult just nu, testa gärna det. Blommorna är fina men inget vi måste ha, det var bara att vi utgick från innocentdrinks.se men som du ser var det det enda som var kvar. Känn efter själv vad du vill klämma in och bolla gärna över idéer som vi försöker svara på så snabbt som möjligt. Mejlar du carlena@100lax.se når det oss båda!

Kan vi få en första skiss att börja visa för kunder på måndag är det super, det kan bara vara en finare variant av bifogat så att de ser var annonsutrymmet hamnar.

Chip chip
Nej
Lax lax

Carlos och Marlena

Etiketter: , ,

2 kommentarer:

Anonymous Samuel Sidea sa...

Tycker att skissen är lite för simpel. En bra sajt som ni kan insperaras av är www.peppen.nu. Något i det stuket tror jag skulle passa DagensLax.

Lax lax

25 april 2010 kl. 20:52  
Blogger sissel sa...

nej. simpelt är bra. peppen.nu är för mycket ju

29 april 2010 kl. 22:19  

Skicka en kommentar

Alla som vid den tredje månadens slut har kommenterat mer än hälften av dagarna, är med och delar på den första månadsvinsten som överstiger 100.000 kronor.

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida