måndag 24 maj 2010

Dag 54: Snabbt är lika med bra

Med de orden avslutade vi dagen. Vi har fått styr på säljandet, drar i trådarna som var lösa, och har bokat ett möte och fått bra kontakter med nästankunder.

Ännu trillar inte första säljet in men det är nära nära… Sveriges Gladaste Företag-projektet väcker stort intresse. Där har vi tio potentiella deltagare och bara det blir minst 5000 i vinst var.

Blir mastigare rapportering imorgon!

Etiketter: ,

4 kommentarer:

Anonymous martinahn@bredband.net sa...

Hur många sälj har ni varit iväg på?

Vad är det störst intresse för? Är det Sveriges gladaste företag eller micropauser lr dagens utmaning eller ... ?

24 maj 2010 kl. 16:06  
Anonymous Samuel Sidea sa...

Jag väntar fortfarande med spänning på nån slags barometer eller liten ruta med hur mkt potentiella intäkter som ni har lyckats dra in. Tycker det skulle eka najs med er "transparens-polity" ;)

24 maj 2010 kl. 19:38  
Blogger Petri sa...

Hur mycket läggar ni på varje delprojekt? 10% på micropauser, 40% sälj och resten Sveriges gladaste företag? Eller kör ni på känn? :)

24 maj 2010 kl. 23:41  
Blogger Åsa Plesner sa...

Vad har hänt efter de säljmöten ni har varit på. Har de flesta tackat nej eller har de flesta bara inte bestämt sig för att tacka ja än?

Ni verkar ju ha väldigt väl uttänkta system för att komma i kontakt med rätt personer. Hur gör ni för att följa upp efter ett möte?

25 maj 2010 kl. 21:00  

Skicka en kommentar

Alla som vid den tredje månadens slut har kommenterat mer än hälften av dagarna, är med och delar på den första månadsvinsten som överstiger 100.000 kronor.

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida