söndag 16 maj 2010

Dag 46: Vi är halvvägs!

Idag är vi halvvägs in i 100LAX-experimentet!

Hittills har vi alltså bestämt affärsidé, utvecklat konceptet kring DagensLax, kommit på andra intäktsmöjligheter som flashfilmer att koppla på företagets intranät, hittat alla er härliga femtioprocentare, påbörjat sälj med offerter ute för 50-60.000 grovt räknat och gjort lite annat smått och gott. Det har varit kul! Nu är det dags att kavla upp ärmarna för slutspurten i detta projekt.

Vi firar med att visa en fin LAX-film som våra praktikanter Tamara, Michaela och Joel från Mediagymnasiet i Nacka har gjort. Enjoy!

Etiketter:

6 kommentarer:

Anonymous MariaR sa...

Haha, vilket nice klipp, speciellt tjutet på slutet. Jag diggar tanken på att laxa folk. Imorgon ska jag laxa minst två stycken!

16 maj 2010 kl. 23:05  
Anonymous Samuel Sidea sa...

Gott att själva laxandet blir mer och mer av ett uttryck... kan tänka mig att bara själva produktionen av dessa filmer/klipp kan hjälpa till att få spridning på utryckat laxa.

Vem vet, kanske att uttrycket kommer finnas med i SAOL 2015!?

16 maj 2010 kl. 23:18  
Anonymous martinahn@bredband.net sa...

Härligt! imorgon är det måndag. Vi är många som tror på er. Ska sätta mig och skriva ner lite förslag på micropauser på tåget mot linköping och skolveckan imorrn. SÅ ska jag allt få iväg det :)

Ha det finemang!

16 maj 2010 kl. 23:24  
Blogger Ola Nilsson sa...

gått gått, laxelilax! offerter är fina :) ännu finare blir dem som orderbekräftelser, och sen blommar de ut som en fjäril ur en puppa när de kommer ut som en faktura och in som en betalning - dåååå blir det lax!!! :D
Ha en bra måndag och måndagkväll, för det har jag hört ökar chanserna MÄRKBART att man dessutom får en riktigt najs tisdag!!! :D
lax lax!
/oola

17 maj 2010 kl. 17:24  
Blogger Ola Nilsson sa...

förresten, det är kanske något att programera in i dagenslax - lite roliga peppande varianter på "happy monday", typ "en helt ny vecka, undrar vilka laxar som kan komma din väg denna veckan, vem vill du laxa idag?"

17 maj 2010 kl. 17:27  
Anonymous Nyfiken sa...

Vilka betalningsvillkor har ni på fakturorna som ligger ute?

17 maj 2010 kl. 19:03  

Skicka en kommentar

Alla som vid den tredje månadens slut har kommenterat mer än hälften av dagarna, är med och delar på den första månadsvinsten som överstiger 100.000 kronor.

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida