torsdag 13 maj 2010Marlena har sjukt ont i tummen efter en grym insats på Ice Climber. Vi har en bra collabo. Räknar vinster mot risker med olika taktiker och tar oss framåt. Vid ett tillfälle började Marlena hoppa på Carlos gubbes huvud för att komma högre: ”Marginellt resultat med hög risk” muttrar Carlos då. Mycket riktigt dog han kort därefter.

Marlena överlevde.

Idag har vi pratat om hur många dagar det egentligen är kvar. Hur mycket vi har hunnit med. Hur mycket vi älskar alla versioner av Anonym. Och så har vi bjudit en massa folk på vår fina fest! Den 28 maj på Idungatan 4B. Från halvsju, till typ sent! Ni är välkomna!

Från måndag börjar vi videblogga med Nyheter24. Från nån dag nästa vecka börjar vi kicka Lax-TV med Ana Gina.

Och, parapaparapam! DAGENSLAX.SE ligger ute! Adda adda adda!

Det är bara försmaken, som sagt. Ha det bra!

Carlene Climber

6 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Om ni inte vill ha anonyma kommentarer så kan ni enkelt i inställningarna för bloggen stänga av möjligheten att kommentera som "Anonym".

Då slipper ju alla som kommenterat som Anonym också läsa era sarkastiska kommentarer om detta.

För egen del kommer jag inte att kommentera er resa mer överhuvudtaget. Ni får istället förlita er på heja heja gängets kommentarer.

Pepp, pepp vetja :-)

14 maj 2010 kl. 06:38  
Anonymous MariaR sa...

Bra start på morgonen! :-)

14 maj 2010 kl. 08:17  
Anonymous Anonym sa...

Det blir "anonym" - kommentar när man har ont om tid eller är lite lat eftersom ni har ställt in så det behövs extraklick/jobb att logga in med ID. Först logga in, sedan 2 ggr skriva "Captcha" (eftersom anonym ligger kvar som förval.) Tar emot för oss flyktiga bloggläsare som inte vill statistiken. Blogger är enkel att sätta igång med, men om man inte tweakar en del så blir den lite användar-klumpig. Och eftersom jag har brådis så blir det anonym ;D

14 maj 2010 kl. 11:32  
Anonymous Swedlo sa...

Fan vad tunga ni är, kämpa på!

Mvh

En svenne från blåas utkanter

14 maj 2010 kl. 17:16  
Anonymous martinahn@bredband.net sa...

Hejsan,

jag gillar turkost men tycker att färgerna är lite bleka. Är det tänkt att bakgrunden ska vara så? Svart mot vit/ljus bakgrund säg väl vara det som är enklast för ögat att ta till sig... eller?

Akta så att sidan inte blir alltför plottrig. Enkelhet var det ni eftersträvade va? Annars gillar jag den speciella stilen ni har.

Hur gick det med föredraget??
Jag skulle höra av mig till Marlena för några dagar sedan, jag har glömt (:S), har varit fullt ös medvetslös här. Är fortfarande intresserad av ev sälj :)

Ha en fin helg!

14 maj 2010 kl. 19:31  
Blogger Hippothalamus sa...

snygg design - liksom på 100-lax-loggan, vem har gjort dem?

15 maj 2010 kl. 03:16  

Skicka en kommentar

Alla som vid den tredje månadens slut har kommenterat mer än hälften av dagarna, är med och delar på den första månadsvinsten som överstiger 100.000 kronor.

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida