fredag 21 maj 2010

Dag 51: Prio 1 är försäljning!

Hello!

Nu när filmen med Gina är inspelad och vårt filmteam i full fart med redigering av den så är prio 1 försäljning.

Jag och Carlos snackade lite kort på telefon idag och insåg att vi ska avsluta fredagar med att planera prioriteringar för nästa vecka så vi alltid börjar med det viktigaste först på måndagar. Och just nu är det enda som gäller för nästa vecka sälj! Och att göra alla de aktiviteter som behövs för att det ska öka chanserna till sälj. Exempelvis få fler flashfilmer till intranäten att visa för företagen så det är lättare för dem att ta ställning till ifall de vill köpa det eller inte. Framförallt ska vi göra en ordentlig genomgång av vilka säljtrådar vi har ute och bestämma strategier för hur vi bäst får in avslut!

Så nästa vecka kommer vara en viktig vecka. Ha en fin helg tills dess!

DagensLax: Le mot någon på gatan!

4 kommentarer:

Anonymous Samuel Sidea sa...

Visste ni att man i Indien, Sri Lanka, Bangladesh m fl också använder ordet Lakh/Lakhs (uttalas "lak/lax") för att beskriva tusen. Så motsvarande version av denna sajt i Indien skulle heta www.100lakhs.in

22 maj 2010 kl. 15:23  
Anonymous Samuel Sidea sa...

Aj, nu vart jag för snabb och ivrig med att posta... självklart så menar jag att 1 lakh = 100,000 så motsvarande sajt skulle naturligtvis bli www.1lakh.in

Ber 1-lax gånger om ursäkt.

22 maj 2010 kl. 15:28  
Blogger Adriana Dobrin sa...

Ser fram emot filmen!

23 maj 2010 kl. 07:29  
Blogger Petri sa...

Har ni tänkt på att jorden är rund? Om man misslyckas med någonting finns det nästan alltid någon som misslyckats före en själv. Man hinner dock inte "hitta" alla misslyckanden så att man kan lära av andra. Då får man själv misslyckas istället och bjuda med sig till andra.

24 maj 2010 kl. 00:59  

Skicka en kommentar

Alla som vid den tredje månadens slut har kommenterat mer än hälften av dagarna, är med och delar på den första månadsvinsten som överstiger 100.000 kronor.

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida