torsdag 20 maj 2010

Dag 50: FILMNING

Ana Gina och mediateamet är på stan och härjar. "Jakten på Laxen" kommer bli en succée! Teamet sprang tydligen på Blondinbella som nu är med i vår film. Liksom Amir från Gaybloggen.

Själv fokuserar jag och Isa på säljet. Vi ska återkoppla till Folkuniversitetet, Travellink, Dell, Estrella och Lokaldelen som alla uttryckt intresse. Plus några fler. Carlos har tröttnat på oss och flytt Stockholm. Vi ser fram emot att ha honom på plats från och med ikväll för nu gäller det att få ihop alla säljtrådar!

Kort inlägg idag. Men kärnfullt! Vi hörs!

DagensLax: Börja skratta och försök att sluta!

3 kommentarer:

Anonymous Samuel Sidea sa...

Tycker att ni ska ta och regga domänet www.DagensL.ax också. Topdomänen .AX tillhör Åland, så det är ju inte så himla far off från Sverige ändå ;)

20 maj 2010 kl. 21:50  
Anonymous Samuel Sidea sa...

Ni skulle även kunna använda en domän så som www.LaxL.ax för att kunna erbjuda företag eller personer att ha ett "laxat" domännamn som är i stort sett en sida med deras certifiering för "Sveriges gladaste företag" eller något liknande.

20 maj 2010 kl. 21:52  
Blogger Petri sa...

More Giiiina! :D

21 maj 2010 kl. 15:27  

Skicka en kommentar

Alla som vid den tredje månadens slut har kommenterat mer än hälften av dagarna, är med och delar på den första månadsvinsten som överstiger 100.000 kronor.

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida