fredag 2 april 2010

Gör den här enkäten!

Och sprid gärna länken till dina vänner eller andra glada. Tex på statusraden i Facebook. Så försöker vi få ihop den bästa startmåbrasidan någonsin!

All we want for easter is you. Responding. Now!
http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dFZjWUo3NjZmX25KSE5IaEVPcVBhN1E6MA

Etiketter:

5 kommentarer:

Blogger westn sa...

Hur många har startsidor idag?

2 april 2010 kl. 17:42  
Anonymous Merete sa...

Jag skrev startsida gmail, men för att vara riktigt ärlig så har jag numera helst blank startsida (laddar snabbare) eller möjligtvis en samlingssida som visar mina senast besökta platser. Sådeså. Personlig smak är bäst - så väljer man utifrån humöret för stunden. En sida jag gillar är http://aqueen.se/ayesha/ och http://aqueen.se, idén är knasigt häftig, massor av små detaljer att klicka på.... tyvärr är min egen hemsida inte lika kul, jag har visserligen flera, men den jag tänkte använda för att presentera mig själv på är just nu hopplöst trist och på uppbyggnadsstadiet. Kanske ni hellre skulle kolla på min första hemsida (http://kinti.se) för att se nåt roligare.

2 april 2010 kl. 22:55  
Anonymous Cedric.jirsell@gmail.com sa...

Superstart.se är förmodligen bästa startsidan :)

3 april 2010 kl. 08:56  
Blogger Adriana Dobrin sa...

Sprider på twitter och FB. Min egen "startsida" är faktiskt mina senast stängda flikar, alltid ca 20 st. Sidor som är bra att ha, som jag kollar ofta, eller som jag ska "agera" på, t ex ett jobb jag ska söka...
Glad påsk!

3 april 2010 kl. 19:58  
Anonymous Samuel Sidea sa...

Tror att de flesta föredrar en relativt "clean" och enkel startsida.

4 april 2010 kl. 00:51  

Skicka en kommentar

Alla som vid den tredje månadens slut har kommenterat mer än hälften av dagarna, är med och delar på den första månadsvinsten som överstiger 100.000 kronor.

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida