fredag 30 april 2010

Dag 30: Kundmöte och kundoptimism

Vi har haft möte med Storåkers McCann, angående eventuellt partnerskap. Sen blev det tajt om tid att göra mer eftersom dagis stängde ett idag och Carlos dag därmed tog slut.

Men allt som skulle göras den här veckan är gjort, och man ska inte heller jobba bara för jobbandets skull! På måndag bör vi ha fått svar från de flesta på mailutskicket och börjar då boka möten med intresserade. Isa som vi tidigare pratat om som ska gå in som säljare börjar då också sin praktik på Carlos Rojas Samhällsentreprenörer och kommer att finnas omkring oss, vilket känns super. Tanken är att han ska bli självgående i mötesbokandet och försäljningen, tillsammans med någon till.

Vårt mål är att hinna med 50 möten under maj månad!

En annan glad pryl idag är att en av våra potentiella kunder, som fick se skissen på intranätsmodul svarade positivt och tyckte det var fint.

Hoppas ni har en fin valborg!

Etiketter: ,

3 kommentarer:

Blogger westn sa...

50 möten, är det Isa som ska göra detta eller? o kommer det bli tidsbegränsning på det arbetet med?

1 maj 2010 kl. 12:59  
Anonymous martinahn@bredband.net sa...

jag gillar skissen på intranätmodulen som tusan. Mycket roligare än dom man sett tidigare. Den kommer göra folk nyfikna vad dagens grej är, sääääker.

Kan maila över ett gäng micropauser om ni vill ha lite förslag, någon dag när jag har tid. Sen behöver ni ju inte alltid ha nya utan det kan vara slumpvis ett antal som rullar och som byts automatiskt efter 60min. Det kanske är så ni har tänkt.
När det gäller micropauser är det egentligen bara fantasin som sätter gränser.

En övning kan vara att Blunda och ta några djupa andetag...

Ny månad, Ha de gott!

Martina

1 maj 2010 kl. 17:40  
Blogger Carlena sa...

Martina: Mejla gärna över!
Westn: Ja, Isa kommer ta de flesta, och vi och andra. Utmaningen bygger på att Carlos och Marlena ska jobba tio timmar var och delegering av arbetsuppgifter och uteblivet kontrollbehov är två förutsättningar!

3 maj 2010 kl. 20:25  

Skicka en kommentar

Alla som vid den tredje månadens slut har kommenterat mer än hälften av dagarna, är med och delar på den första månadsvinsten som överstiger 100.000 kronor.

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida