torsdag 17 juni 2010

Dag 78: Avslut - och snart blir det fler såna!

Idag fick vi vårt organisationsnummer och kunde därmed spika vår första deal, med ESF-rådet som köpt 10 intranätsmoduler! Känns jävligt bra!

Marlena har också lead på ett mastodontsälj – ett stort företag som vill köpa 150 st Dagens skratt. Efter erbjudandet blir det 150x450 kr = 67500 + 4000 installationskostnad. Ett par såna dealar till och vi kan ticka in en bra månadsinkomst det här året!

Vi har återkopplat till de kunder som visat intresse för Sveriges Gladaste också och Carlos har hört sig för med några tidigare kontakter om de har tips eller själva kan vara intresserade av Gladaste eller intranätsmoduler.

DagensLax.se-exponering har vi prioriterat bort då det visade sig vara det mest svårsålda, men förhoppningsvis kan vissa av de som blir kunder på det andra hållet intressera sig för exponering där så att det blir merförsäljning.

Sen har vi gjort lite praktikaliteter som att fixa bankkonto och bankgironummer också.
Länkar här till ett exceldokument som ser ut som det vi använder för att hålla reda på våra säljcykler, det kanske någon kan ha glädje av.

Ha en fin torsdag och njut av solen där ni har den!

Etiketter: ,

2 kommentarer:

Anonymous martinahn@bredband.net sa...

Riktigt kul att höra Grattis!

17 juni 2010 kl. 22:09  
Anonymous Anonym sa...

hej, jag har en fundering kring modulen "dagens skratt" om den är samma som på er sida dagenslax.se så bygger den ju på material från tredje part. hur kan ni ta betalat för detta material som ni inte har upphovsrätt till, eller har ni löst det med de som producerat videoklippen?

18 juni 2010 kl. 14:52  

Skicka en kommentar

Alla som vid den tredje månadens slut har kommenterat mer än hälften av dagarna, är med och delar på den första månadsvinsten som överstiger 100.000 kronor.

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida