onsdag 16 juni 2010

Dag 77: Stor konflikt

Tjaba tjaba tjaba!

Idag var en peppig dag. Vi körde säljmöte 9.30-10.00 och sen sålde vi järnet i en timme. Isa battlade ner oss andra med över 20 samtal på timmen, men vi var alla nöjda med resultatet. Marlena halvfickin Veolia och Carlos har halva inne på två. Isa han säljer som en gud. Och ser ut som Jesus. Tänk om han är utomjording…

I övrigt hade Carlena sin största beef någonsin. När Carlos hade satt igång utskicket av erbjudandet vi skickar ut idag kom Marlena på att vi inte hade blockat de som hade bett att bli borttagna från våra utskick. Carlos tyckte att det var ett marginellt problem mot tiden det tog att pausa och blocka och starta om utskicket. Marlena insisterade. Carlos sa att han var irriterad. Marlena insisterade. Och så var det över. Ett par snälla SMS senare var 100LAX värsta kris någonsin över.

Det är lyx av högsta rang att vara Carlena, när man inser hur bra man har det!

Etiketter: , ,

5 kommentarer:

Anonymous martinahn@bredband.net sa...

Hej Hopp,

länken fungerar inte till "erbjudandet". Man blir nyfiken. Det verkar ju gå framåt :D

behöver ni hjälp med något?

16 juni 2010 kl. 23:03  
Anonymous Nacka sa...

http://www.100lax.se/filer/dagenslax_erbjudande_intranät_JUNI.pdf

16 juni 2010 kl. 23:16  
Anonymous Anonym sa...

Inga konfliktet mellan er? Där har vi förklaringen till att ni satsat på helt fel affärside, ni är för lika och kritiserar inte varandras argument och bevekelsegrunder. Ni peppar varandra men det nödvändiga kritiska granskandet uteblir. Därav er entreprenöriella dikeskörning. Men det ni gjort riktigt bra är att ni genom detta projekt visat att man utan affärside och ett värde att erbjuda kunderna inte kommer någonstans. Ingen vill ju köpa luft.

Pontus

17 juni 2010 kl. 14:00  
Anonymous Anonym sa...

Precis!!! vem vill köpa luft när man får en NY 50 tum platt-TV för 6500kr idag!!!

17 juni 2010 kl. 15:22  
Anonymous Anonym sa...

Någon redigerare kanske skulle kolla utskick innan utskick efter stavfel och språkfel ;D

Stilen är trevlig f ö i erbjudandet!

18 juni 2010 kl. 15:02  

Skicka en kommentar

Alla som vid den tredje månadens slut har kommenterat mer än hälften av dagarna, är med och delar på den första månadsvinsten som överstiger 100.000 kronor.

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida