onsdag 9 juni 2010

Dag 70: Kreativitet kära kreativitet

Hej allihop!

Idag är det fortsatt säljpepp. Vi har försökt fundera ut vad vi ska göra för att få riktigt bra grepp om våra säljtrådar. Några av de som kändes säkra slank oss ur händerna och sånt händer och det lär man sig av. Vi kommer hädanefter försöka vara ännu snabbare i återkoppling till de intresserade företagen och använda telefonen mer än mejlen. Lite mindre effektivt tidsmässigt men möjligtvis det som behövs för att också kunna måla upp bilden av vad kunderna får bättre. Vi har dessutom bestämt oss för att marknadsföra Sveriges gladaste företag mot personalcheferna eftersom vd-ingången var bra, men trög. Svårt att få tag på dessa igen. Och i nuläget är ”Gladaste” som vi kallar den intäktsströmmen, ett bra kort som vi inte vill tappa. Mejl till personalcheferna går ut as we write och förhoppningsvis kan vi börja haffa imorn bitti!

Vi är väldigt nöjda med vårt produktionsteam, aka Joakim Nyqvist, Henrik Färlin och Sara Ekholm. As we speak lägger de upp första skarpa versionen av DagensLax.se alltså den fullständiga sajten och inte försmaken som ni fått avnjuta hittills.

Vi hetsar alla på fejjan att börja sprida ordet om dagenslax och att tipsa alla som vill bli glada varje morgon att lägga till den som startsida. Gör det gärna ni med!

Det ska bli ytterst spännande. Vi har haft brutalt mycket tittare på filmerna och siktar på att bygga upp trafiken till själva sidan nu när den kommer upp också. Vi har redan 2000 per dag nu, och med StyleSearch-samarbetet borde vi komma upp i 3000 imorn som grundplåt. Det ger oss en bra grund för att få snurr på snacket och många startsidesaddar.

Kom gärna på ett dussin sätt vi kan marknadsföra DagensLax.se på under morgondagen! Och hjälp oss gärna!

Tusen tack och all kärlek i stan från CARLENA, idag reducerad till nästan bara Marlena eftersom Carlos är sjuk och jävlig, och dessutom har en son som är sjuk och jävlig som han måste ta hand om. Så är det att vara velourpappa.

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

8000kr för luft!??

Man får en NY 50tum platt tv för 6900kr ink moms idag!!!

Ni kommer aldrig lyckas med ert mål....

11 juni 2010 kl. 00:46  
Anonymous Anonym sa...

Vill ni ha idéer kan ni ju testa programvaran "Effective Mind" där ni får impulser till nya tankar. http://www.effectivemind.se

15 juni 2010 kl. 15:37  

Skicka en kommentar

Alla som vid den tredje månadens slut har kommenterat mer än hälften av dagarna, är med och delar på den första månadsvinsten som överstiger 100.000 kronor.

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida