måndag 31 maj 2010

Dag 61: Imorgon kl 12.00 och användargenererat innehåll?

Hej hej!

Imorgon smäller det. Kl 12.00 har vi filmpremiär för Ana Ginas "Jakten på Laxen", en följetong i 10 delar. Ni får se de första 3 imorgon vilket borde ta sisådär 5 minuter. Efter alla avsnitt 10 avsnitt kommer ridån falla och den riktiga DagensLax.se sidan träda fram.

Och då undrar vi ju. Vilket användargenererat innehåll ska vi ha? Vi har lite olika tankar på hur DagensLax ska vara. Vi har lyssnat på er och tänkte börja med sökruta plus lite olika moduler som "Dagens utmaning", "Dagens skratt" etc. Men vi vill även ha innehåll som kommer från er. Jag pratade idag med Emil som har hört av dig till oss, en programmerare som kan programmera mellan olika medier såsom exempelvi mobiler och hemsidor. T.ex se till att läsare kan skicka in sms eller mms som dyker upp på vår sida. Man skulle kunna skriva olika peppande saker till sina kompisar som rullar i en ruta på DagensLax eller vad skulle man vilja sms:a in/mms:a in eller läsa om? En annan idé vi leker med är att ha vanliga människor som är ovanligt roliga och videobloggar smågalna saker några gånger om dagen. Skulle det vara intressant? Eller har ni några andra idéer?

Idag har jag och Carlos suttit var för sig. Carlos har mailat flashare eftersom det funnits stort intresse för intranätsmoduler hos företag. Förutom säljet förra veckan så har vi två kunder till som vi har skickat underlag till och som ska bestämma sig i veckan eller nästa. Plus en hel del andra leads som vi håller på att bearbeta.

Även "Sveriges Gladaste Företag" satsningen verkar intressant! Ca en tredjedel av de som svarat oss frågar om pris vilket är en stark köpsignal. Idag ploppade det in ett mail från en mediabyrå som gillade idén och vi skickade prisförslag till dessa. Skulle vara grymt om dem, som sitter med många av Sveriges största företag skulle peppa loss på idén!

Imorgon ska vi börja programmera DagensLax.se och lanseringen är nästa vecka!

Exakt en månad kvar idag är det också och 95.000 kr kvar att dra in.

DagensLax: Ditt skratt är härligt!

5 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

flopp!

31 maj 2010 kl. 20:26  
Anonymous martinahn@bredband.net sa...

Har ni tänkt något på att göra någon slags certifiering av Sveriges gladaste företag?

Anonym... Vågar man inte får man ju inte veta om det fungerar eller inte.

31 maj 2010 kl. 23:14  
Anonymous snorigasara sa...

jag fick en snilleblixt på bussen. Dagens skämslåt. En sån där glad låt som man verkligen skäms över att man lyssnar på eller har lyssnat på. kanske kan man komma över lite kändisar och b-kändisar som kan bidra? vad tror du?

1 juni 2010 kl. 00:23  
Anonymous martinahn@bredband.net sa...

Jag fick ett sms av en vän för några dagar sen som värmde inombords. "Jag hoppas du vet att jag tycker om dig och tycker du är fantastisk!"


Bara att få höra att man duger som man är får en att må bra! Det är något man kan säga många gånger och på många olika sätt.

Jag tycker att ni ska kunna erbjuda fina peppande glada bilder à la erat tema ni har just nu på sidan. Han/hon som gjort den kankse kan komponera några härliga "Må bra/Glada/Peppande/Tänkvärda" mms bilder? bilder som man kan ha som bakgrund på sin mobil. osv

1 juni 2010 kl. 14:50  
Blogger Petri sa...

Lite dåligt ljud på AnaGina-filmerna. Tänk på det till nästa gång ni spelar in...

2 juni 2010 kl. 18:49  

Skicka en kommentar

Alla som vid den tredje månadens slut har kommenterat mer än hälften av dagarna, är med och delar på den första månadsvinsten som överstiger 100.000 kronor.

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida