söndag 6 juni 2010

Dag 66-67: Helgvila och filmerna är en hit!

Vi kör igång med full fart imorgon igen. Nära 60.000 visningar på det första 6 filmerna på "Jakten på Laxen" och näsan 13.000 visningar på avsnitt 6 med Blondinbella. Det är asbra! Fortsätt sprida!

Bra kommentarer på gårdagens inlägg om andra användningsområden för intranätsfilmerna. Kom gärna med fler förslag!

2 kommentarer:

Anonymous Samuel Sidea sa...

Hej,

Att ni inte slår mynt av faktumet av att det är Sveriges nationaldag idag!? Borde ju vara en dag full av pepp!! Vi svenskar är ju alldeles för tama när det kommer till själva firandet och erkännandet av svenska flaggans dag. Dagens Lax skulle kunna visa vägen i pepp och uppmaning på detta område!

GRATTIS, SVERIGE!!

6 juni 2010 kl. 13:28  
Anonymous martinahn@bredband.net sa...

som Fredrik Lindström snackade om.... "vi svenskar är rädda för att det ska bli pinsamt" Varför egentligen? Haha Vi borde vara mer öppna mot varandra... som att ha utmaningen att t ex säga något snällt till någon okänd människa, le eller säga "hej" ... eller spontant bjuda en okänd människa på en glass i glasskön. (Blev själv med en vän bjuden av en okänd på en ben & Jerry glass för någon vecka sen, Det gjorde våran dag) Simpelt liksom.

Våga bjuda på oss själva! Våga prata med okända människor! Man blir verkligen glad av att någon annan bryr sig om en. pepp som tusan att göra någon annans dag!

6 juni 2010 kl. 22:58  

Skicka en kommentar

Alla som vid den tredje månadens slut har kommenterat mer än hälften av dagarna, är med och delar på den första månadsvinsten som överstiger 100.000 kronor.

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida