söndag 28 mars 2010

"spetsiga axlar jag fick" Pyttsan Carlos, du är söndagsmysig!

Etiketter:

10 kommentarer:

Blogger Carlos Rojas sa...

Testar kommentarer

30 mars 2010 kl. 18:57  
Anonymous Merete sa...

Gillar denna idé! Önskar jag kunde vara med er och dricka champagne, men får skriva här istället. Visst ska ni komma upp i 100 lax! Jag är med! Lycka till! :)

31 mars 2010 kl. 00:06  
Anonymous Anonym sa...

Jag minns att den där Gringo-bilagan i Metro var uruselt skriven och bedrövligt dåligt layoutad. Praktiskt taget oläslig! Sen gick väl rubbet i konken? Så det här "nya" projektet verkar stöpt i samma sköra vågskål. MEN om ni mot förmodan lyckas tjäna in några pluring - så grattis!

31 mars 2010 kl. 11:36  
Anonymous Anonym sa...

Har ni reggat firman på verket och F-skattat med premdeklarationen? Pröjsat in skatten och momsen och egenavgifterna samt kontaktat en smart ekonom som kan fixa avdragen? Ja, sedan gäller det att skicka fakturan som förhoppningsvis betalas inom sex månader. Och går det åt pipan väntar kronofogden och gäldenärerna utanför dörren medan arbetsförmedlingen tvingar er att delta i meningslösa aktiviteter och träna jobbsökarvjuver. Det är lätt att starta men svårt att driva företag - nämligen! Lycka till!

31 mars 2010 kl. 11:49  
Blogger soprud sa...

Jag är också med, detta ska bli kul!

31 mars 2010 kl. 11:50  
Anonymous Beeson sa...

Tja, skall man tjäna in pengar snabbt bör man koppla det till säsong. Påsk, Pingst, Första maj, etc. Sedan bör det ha bäring i den fysiska världen annars blir det svårt att få folk att öppna plånboken.
Varför inte en virtuell 1:a majdemonstration på Facebook där man kan köpa en verklig fanbärare åt sig i den riktiga demonstrationen med egenkomponerad slogan?

31 mars 2010 kl. 13:11  
Anonymous Mocha sa...

Läste i tidningen idag om erat blogg! Gud va skoj! Jag är definitivt med!
Har en massa företags ideer, och drömmen är att bli egetföretagare, samt frilans 'writer'.....

2010...NOW IS THE TIME!

31 mars 2010 kl. 14:52  
Anonymous Martin Wande sa...

Jösses, vad är det för knasigheter herr/fru Anonym svamlar om? Det är tråkigt att du har dåliga erfarenheter. Men...

Marlena och Carlos har troligtvis inte genererat någon vinst ännu och man betalar ju bara skatt och moms vinsten. Det behövs ingen smart ekonom för att begripa även fast ekonomer är bra/prisvärda att ha i deklarationstider.

Det går ju också att gardera sig mot kunder som är dåliga på att betala på flera olika sätt. Förskottsbetalning eller factoringtjänster t ex.

31 mars 2010 kl. 16:17  
Anonymous Anonym sa...

Sälja ut tävlingsförslag till olika företag. Tänk bara Hemköps pågående tävling där 1.000 chokladkakor varje dag försvinner på bara nga minuter:
Den Stora Äggjakten! Dagens gåta: 之后不久发生的义和团起义的东西很奇怪。在广东省省会,市长决定,每个人都应该庆祝复活节。真是个白痴!没有人采取任何东西。你可以看到一个电影网站的所有内容。您应该使用城市的备用名称和当前的一年。eller Globearenas för nåt år se när vi fick knata runt i naturen och leta biljetter :-)

31 mars 2010 kl. 20:24  
Anonymous mange_pet85@hotmail.com sa...

Lycka till håller tummarna

1 april 2010 kl. 23:49  

Skicka en kommentar

Alla som vid den tredje månadens slut har kommenterat mer än hälften av dagarna, är med och delar på den första månadsvinsten som överstiger 100.000 kronor.

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida